Division fyra och komundebry IK Myran – HBK

Alla Derbyn har sina minnen och berättelser, så även derbyt mellan Idrottsklubben Myran och Kronobys stolthet HBK. På lördag möter de klassiska klubbarna igen varandra, i division fyra på Nedervetil sportplan. Kommunderby gott folk!

Lagen möttes första gången i Kronoby på Hovsalaplanen i en jämn match. De gulsvarta gick segrande ur striden med ett sent segermål och siffrorna skrevs 2-3. Under de senaste matcherna har dock kommande bortalaget HBK visat goda takter. Hemmavinst senast mot GBK II med hela 5-0 visar att de Håkan Vikströms lärjungar har fåt upp farten.

Inget fel på Idrottsklubbens form heller, trots senaste bårtta förlust mot KPV. Nämligen på hemmagräset har man visat sig vara svårslaget. På de åtta spelade hemmamatcherna har gulsvarta endast förlorat två matcher. Målsättningen är förstås att man igen kan erbjuda en förlängning på hemmaformen inför hemmapubliken.

IK Myran – HBK lördag 2.9 kl. 15.00 på Nedervetil sportplan!

Servering! VÄLKOMMEN!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *