Information gällande material- och klädinköp säsongen 2018

Information gällande material- och klädinköp säsongen 2018

Nytt för i år är att IK Myran har ingått avtal med Intersport i Karleby avseende material- och klädinköp. Karleby är staden de allra flesta Nedervetilbor besöker för att uträtta ärenden, och därför ansåg fotbollssektionens styrelse att ett samarbete med Intersport, som nu etablerat sig i grannstaden, var på sin plats.

Avtalet gäller föreningens material- och klädanskaffningar enligt följande villkor:
Lagens och föreningens anskaffningar koncentreras till Intersport i Karleby.
PUMA fortsätter som föreningens sponsor och föreningens officiella speltröjor och dräkter fortsätter därav att vara ur PUMAs kollektion.
För privata inköp beviljas 10% rabatt när “IK Myran” nämns i samband med betalningen! Detta gäller samtliga PUMA-produkter samt alla fotbolls- och löpskor som finns i Intersports sortiment. Rabatten ges även på redan nedsatta priser.
Beroende på storleken på alla privata inköp som gjorts under året gottgörs föreningens juniorsektion i slutet av året med 3-5% av den totala inköpssumman.

Det sedvanliga klädprovningstillfället ordnas onsdag 21 mars kl 17.30-20.30 i föreningens VIP-utrymmen vid sportplanen. Då finns möjlighet att prova och beställa dräkter och speltröjor. Till tillfället välkomnas både spelare och supporters som vill klä sig i föreningens kläder! Observera att det i år inte finns annat än fotbollsstrumpor utöver dräkter och speltröjor till försäljning vid provtillfället.

Vårhälsningar,
IK Myrans fotbollssektion

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *